Een heerlijke ruime vakantiewoning!

Dit grote huis, oorspronkelijk een koopwoning, is gelegen op een perfecte plek: middenin de natuur, maar op steenworp afstand van Ootmarsum. De woning heeft een grote beneden- en bovenverdieping waar u de beschikking over heeft. Zowel boven als beneden bevindt zich een badkamer. Het huis is van steen, degelijk gebouwd en zeer goed onderhouden. Overal is centrale verwarming en een goede Wifi-verbinding. Daarnaast heeft de woning een grote garage en eigen oprit. 

Ruime vakantiewoning in Ootmarsum
Boven
Compleet ingerichte slaapkamers: twee tweepersoonsslaapkamers en een vierpersoonsslaapkamer (met onder andere) stapelbed. Verder bevinden zich boven een douche en toilet. 

Beneden
Compleet ingerichte keuken met gasstel, oven, magnetron, vaatwasser, grote keukentafel, ruim voldoende serviesgoed en pannen. Gezellige ruime woonkamer met televisie en DVD-speler. Verder staat er in de woonkamer een hoge tafel met stoelen en salontafel met fauteuils. Beneden bevindt zich verder een tweepersoonsslaapkamer met bad, toilet, douche met stoel en wandsteun. Ook is er beneden een tweede slaapkamer met een eenpersoonsbed met opklapbed en commode, hier is eventueel ruimte voor een ledikantje. Op de benedenverdieping bevinden zich verder een extra toilet, berging met diepvries, wasmachine en droger. 

Optioneel: u kunt een lakenpakket huren, evenals een kinderbedje, box en kinderstoel.