"Heerlijk huis op een prachtige plek in het landschap"

Vakantiehuis Ootmarsum

Vakantiehuis Ootmarsum; heerlijk er tussenuit, voor 4 tot 10 personen!

Vakantiehuis Ootmarsum is een heerlijk ruime vakantiewoning op een prachtige plek middenin Twente, met uitzicht over de Essen. Voor iedereen is dit riante huis de ideale plek om er een weekend of langer tussenuit te zijn. Heerlijk genieten bij de oude schouw met een boek, of lekker naar buiten in de grote tuin rondom de woning. Kinderen mee? Ook zij vermaken zich, bijvoorbeeld op het speelveldje achter het huis of tijdens één van de vele uitstapjes die u in de omgeving kunt maken! U kunt ondertussen plaatsnemen op het fijne achterterras waar u helemaal vrij kunt zitten. Perfect voor een weekend weg (of langer!) met maximaal 10 personen! 

U bent van harte welkom in Vakantiehuis Ootmarsum! 

Ootmarsum, gelegen tussen de prachtige Essen en het natuurgebied het Springendal, is het oudste stadje van Twente (NO-Overijssel) met zijn vele tradities


Vakantiehuis Ootmarsum, een echt natuurhuisje, is gelegen in Ootmarsum, gemeente Dinkelland, Twente, Overijssel, Nederland.

Enkele berichten uit ons gastenboek:

Onderstaande reacties komt rechtstreeks uit ons gastenboek welke voor u klaar ligt in ons Vakantiehuis Ootmarsum.

15-11-2015
Vandaag een heerlijke huisdag volop in de herfst buiten. Wij hebben genoten van dit gezellige ruime huis, ook voor de kinderen fijn!
Gisteren naar de Weerselose markt, smiddags aankomst Sinterklaas/Pieten in Ootmarsum.
We waren er nu en kort weekend, maar komen zeker terug en dan met fietsen!
De omgeving is prachtig, mooi landschap!

Hartelijke groeten,

19-10-2015
Een heerlijk weekend in dit prachtige huisje gehad.
Helaas was het hele weekend nogal regenachtig waardoor de prachtige tuin niet volledig benut kon worden (4 voetballende jongens). Verder zeer goed vermaakt en veel spelletjes gedaan. Wellicht tot 2016.

6-9-2015
Hartstikke gezellig weekend weer met al onze broers + zussen. Leuke plek - zat plaats - lekker grote tafels zodat we 's avonds heerlijk kunnen natafelen tot bedtijd. Enige minpuntje was dat het af en toe regende. Maar gelukkig lukte onze zaterdag tocht tussen de buien door.
Zondag opnieuw naar de stad om 2 museums te bezoeken. Is erg veel te doen. Mooie omgeving voor de fiets. In ieder geval was het voor ons 10-en weer 'n succes!

3-5-2015
Heerlijk genoten van ons weekendje weg ter ere van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders. Met 9 personen gelogeerd in dit heerlijke huis. 
Van alle gemakken voorzien. De kinderen willen hier blijven wonen of het huis meenemen naar Assen. Dat zegt genoeg toch?...
Bedankt!